Klaus Iohannis merge în vizită, în Republica Moldova, vineri. Se va întâlni cu Maia Sandu, Andrzej Duda și Volodimir Zelenski

1 lună in urmă 25

Președintele Klaus Iohannis merge, vineri, la Chișinău, într-o vizită oficială, la împlinirea a 30 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova. 

La Chișinău, Klaus Iohannis va avea întrevederi cu președinta moldoveană Maia Sandu, președintele polonez Andrzej Duda și cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, a anunțat Administrația Prezidențială. Cei patru șefi de stat vor susține declarații în cadrul unei conferințe de presă comună.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis va participa la ceremonia depunerii de coroane de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi la ceremonia desfăşurată în Piaţa Marii Adunări Naţionale. 

Președintele Klaus Iohannis a mai fost în vizită la Chișinău și la finalul anului trecut, după alegerile prezidențiale din Republica Moldova câștigate de Maia Sandu, alegeri despre care președintele a spus că sunt „o victorie de o importanță istorică”.

Editor : Adrian Dumitru

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă