Klaus Iohannis, la Congresul PNL: "Nu a fost o campanie internă așa cum mulți ne-am fi dorit. S-au spus lucruri grave"

1 lună in urmă 13

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 11:24

12 citiri

 "Nu a fost o campanie internă așa cum mulți ne-am fi dorit. S-au spus lucruri grave"

Președintele României, Klaus Iohannis, participă la Congresul PNL organizat sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în urma căruia liberalii își vor desemna președintele pentru următorii patru ani.

"Nu ne-am întâlnit demult în această formulă și mă bucur să vă văd aici în număr atât de mare. Vă salut cu căldură pe toți, liberali din toată țara.

Ne aflăm, și nu pentru prima dată, într-un punct de inflexiune nu doar pentru PNL, ci și pentru România. Trebuie să recunoaștem că nu a fost o campanie internă așa cum mulți ne-am fi dorit. PNL e un partid viu. Competiția internă a fost mereu încurajată. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei aplicate pe moțiuni și pe proiecte.

Din păcate s-au spus lucruri grave, s-au folosit cuvinte dure, care sapă credibilitatea unui partid puternic încercat, care a avut curajul să își asume responsabilitatea guvernării într-o perioadă dificilă. Este păcat ca un astfel de partid să fie supus la atacuri din interior", a spus șeful statului.

Citeste si:

 Am încredere că vor fi respectate toate procedurile astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă dimineaţă, 25 septembrie, la sosirea la Romexpo, unde urmează să aibă loc Congresul partidului, la care candidează pentru un nou mandat, că...

 Ce ar însemna victoria lui Orban?

Alegerile interne din PNL nu înseamnă doar competiţia dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu. Se tranşează si parteneriatul dintre liberali şi preşedintele Klaus Iohannis. O eventuală...

Sursa: Ziare.com

Digi24.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă