Klaus Iohannis, îngrijorat de criza din Afganistan: Unitatea aliaților este esențială

1 lună in urmă 15

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat vineri seara că a discutat cu șeful NATO despre situația din Afganistan. România rămâne îngrijorată de situația critică din Afganistan, unitatea aliaților este esențială, a transmis președintele Iohannis.

Klaus Iohannis, îngrijorat de criza din Afganistan: Unitatea aliaților este esențială

Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că a discutat cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg despre situația din Afganistan. Discuția a avut loc vineri în timp ce la București se desfășura o criză politică.

Unitatea aliaților este esențială

„Discuții productive cu Jens Stoltenberg. România rămâne îngrijorată despre situația critică din Afganistan și este gata să contribuie la eforturile NATO privitoare la criză. Unitatea aliaților este esențială. Afganistan nu trebuie să devină din nou un paradis sigur pentru teroriști”, scrie în mesajul președintelui Klaus Iohannis.

Anunțul privind discuția cu șeful NATO a fost transmis peTwitter, vineri seara, de președintele Klaus Iohannis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă