Klaus Iohannis, în care România a atins recordul absolut de infectări cu COVID: Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă. Actuala majoritate PSD este toxică!

4 luni in urmă 16

Iohannis spune că pandemia nu se va sfârşi nici în ianuarie, februarie sau martie iar experienţa organizării alegerilor locale din 27 septembrie va ajuta la organizarea în siguranţă a scrutinului parlamentar. 

"Am intrat în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare. Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă! Alegerile nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. E vital pentru felul în care vom gestiona anul viitor pandemia să avem o nouă majoritate. Actuala majoritate PSD nu mai reflectă, de o bună bucată de timp, voinţa românilor, este toxică şi a întârziat şi blocat o serie de măsuri de combatere a pandemiei, a adoptat măsuri populiste care riscă să arunce România în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani. Sfidarea PSD la adresa românilor e intolerabilă şi lucrurile nu mai pot continua aşa!", a declarat preşedintele.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă