Klaus Iohannis îl decorează pe Adrian Zuckerman, care îşi încheie mandatul de ambasador al Americii în România

1 lună in urmă 23

Adrian Zuckerman va primi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 18:00, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Adrian Zuckerman, care îşi încheie mandatul de ambasador al SUA în România după un an și o lună, a fost primit pe 11 ianuarie de ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, într-o vizită de rămas-bun, a informat Ministerul Afacerilor Externe. Aurescu a subliniat atunci importanța continuării cooperării privind accederea României în programul Visa Waiver.

Pe 13 ianuarie, predintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru decorarea ambasadorului SUA la București cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce „în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul mandatului său în România”, nota la acel moment Administrația Prezidențială.

Adrian Zuckerman a devenit ambasador al SUA în România pe 14 decembrie 2019, a informat Ambasada Statelor Unite ale Americii la acel moment.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă