Klaus Iohannis, Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului descind in "patria lubenitei" pentru a da startul unei campanii de impadurire

3 săptămâni in urmă 2

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului vor participa, miercuri, in orasul Dabuleni din judetul Dolj, la prima actiune din cadrul campaniei de impadurire in zona desertificata din sudul Romaniei.

Campania este initiata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

"Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu autoritatile centrale si locale prezente la eveniment despre masurile care vor fi luate pentru a accelera campania de impadurire pe terenuri degradate si nisipoase, o componenta importanta a Programului National de Impaduriri", a precizat Administratia Prezidentiala.

Actiunea se desfasoara in contextul Zilei Internationale a Padurilor, marcata anual la 21 martie, a carei tema este in acest an "Restaurarea Padurilor".

"Restaurarea si managementul sustenabil al padurilor ne ajuta sa raspundem schimbarilor climatice si sa protejam biodiversitatea, padurile adapostind 80% din biodiversitatea terestra. (...) In contextul schimbarilor climatice, trebuie intensificat efortul de impadurire mai ales in sudul Romaniei, in judete care au deficit de padure si sunt mai expuse la desertificare", a subliniat Administratia Prezidentiala.

CITESTE SI:

Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"INTERVIU Psihiatrul Eugen Hriscu: "Traim un tsunami de afectiuni psihiatrice si psihologice. La Ministerul Sanatatii nu avem nici o initiativa"Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Momente groaznice. Fosta iubita a lui Piturca, Vica Blochina, a lesinat la volan si a produs un accident
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă