Klaus Iohannis: Este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români: Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru

1 lună in urmă 20

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis că este o zi tristă pentru ţara noastră pentru că ne-am despărţit de doi dintre cei mai iubiţi români. „Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat”, a adăugat şeful statului.

Klaus Iohannis, președintele României

Klaus Iohannis, președintele României

Administrația Prezidențială

„Astăzi este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români. Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat. Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolaţi doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea şi eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanţe familiilor şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a scris Klaus Iohannis, duminică pe Facebook.

Actorul Ion Caramitru a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 79 de ani duminică, la Spitalul Elias, din Capitală.

Canoistul Ivan Patzaichin a murit, duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă