Klaus Iohannis, după ce a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a: "Îmi exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere."

6 zile in urmă 25

Klaus Iohannis, după ce a participat la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a: "Îmi exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, după ce a participat la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a., că îşi exprimă încă o dată, în numele poporului român, întreaga compasiune pentru această mare pierdere."

"După ce am participat la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a, îmi exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere", a transmis preşedintele Klaus Iohannis, pe Twitter. 

Having attended the state funeral for Her Late Majesty Queen Elizabeth II, once again I express, on behalf of the people of Romania, our heartfelt sympathy for this great loss. pic.twitter.com/sJMjIHTtZy

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) September 19, 2022

Funerarii de stat pentru regina Elisabeta a II-a

Administraţia Prezidenţială a anunţat participarea preşedintelui Iohannis la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, Londra. Aceasta va fi înmormântată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor. Imnul britanic "God save the King" a răsunat luni, în Abaţia Westminster, în încheierea ceremoniei religioase în memoria regineu Elizabeth a II-a, iar sicriul a părăsit abaţia, astfel partea publică a ceremoniei încheindu-se. 

Preşedintele a semnat, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a deschis o Carte de condoleanţe online la adresa www.royal.uk, dar şi în format fizic la reşedinţa din Strada Armindenului din Bucureşti, în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Klaus Iohannis, după ce a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a: "Îmi exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere."

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă