Klaus Iohannis discută cu Dan Barna la Palatul Cotroceni. Dacian Cioloș e în Franța și nu participă la întâlnire

1 lună in urmă 19


Președintele Klaus Iohannis și copreședintele USR PLUS Dan Barna discută la această oră la Palatul Cotroceni despre criza politică din România. De la întâlnire lipsește Dacian Cioloș care se află în aceste zile la Paris la un eveniment organizat de preşedintele Macron.Președintele Klaus Iohannis și copreședintele USR PLUS Dan Barna discută la această oră la Palatul Cotroceni despre criza politică din România. De la întâlnire lipsește Dacian Cioloș care se află în aceste zile la Paris la un eveniment organizat de preşedintele Macron.


Întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Dan Barna care are loc la Palatul Cotroceni a început la ora 16:00. Este prima întâlnire dintre cei doi de când a început criza guvernamentală. Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a ajuns marți la 15.50 la Palatul Cotroceni pentru întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, potrivit Digi24.


Dacian Cioloş, celălalt copreşedinte va lipsi de la întâlnire pentru că este la Paris, la un eveniment organizat de preşedintele Macron.


Klaus Iohannis, președintele României a transmis, marți, că se vor găsi cele mai bune soluții pentru a depăși criza guvernamentală din România. Anunțul a fost făcut de șeful statului într-o declarație de presă susținută în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române.


Criza guvernamentală a pornit miercuri, după ce premierul Florin Cîțu care l-a demis pe ministrul justiției, Stelian Ion, pe care l-a acuzat de „un șantaj” după ce a refuzat să avizeze programul național de investiții „Anghel Saligny”.


În replică, USR-PLUS i-a retras sprijinul politic premierului și i-a cerut demisia. Vineri, formațiunea a depus moțiune de cenzură cu sprijinul parlamentarilor AUR.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă