Klaus Iohannis, despre situtia pandemica: "Nu cred ca este o solutie carantiarea Bucurestiului"

3 săptămâni in urmă 5

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la campania de impadurire de la Dabuleni, ca este ingrijorat de situatia pandemica.

"Suntem in valul 3. Sunt foarte ingrijorat, situatia este foarte serioasa fac apel la toti romanii sa respecte restrictiile si sa se inscrie la vaccinare.

Sper ca cei din comitetul bucurestean sa fie intelepti. Sunt necesare restrictiile acolo unde sunt aglomeratii".

"Cred ca in Bucuresti e nevoie sa se ia masuri suplimentare, situatia este extrem de serioasa si fac un apel la toti romanii sa respecte restrictiile si sa se inscrie pentru vaccinare.

Este importanta si situatia din Bucuresti care e complicat cred ca pentru Bucuresti, e nevoie sa se ia masuri suplimentare, deci restrictii suplimentare", a spus, miercuri, presedintle Klaus Iohannis.

"Trebuie eliminate aglomerarile. Este in interesul nostru al Tuturor. Daca respectam restrictiile ii ajutam pe cei din prima linie".

"Daca numarul pacientilor creste trebuie intervenit si in scoli".

"Cred ca propunerea ministrului Educatiei este buna, sa se contopeasca cele doua vacante".

"Pentru Romania nu dorim o carantina nationala pentru ca nu rezolva problema", a mai spus seful statului.

CITESTE SI:

Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"INTERVIU Psihiatrul Eugen Hriscu: "Traim un tsunami de afectiuni psihiatrice si psihologice. La Ministerul Sanatatii nu avem nici o initiativa"Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Momente groaznice. Fosta iubita a lui Piturca, Vica Blochina, a lesinat la volan si a produs un accident
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă