Klaus Iohannis, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: „Modificarea care s-a făcut în Guvern a fost una corectă”

3 săptămâni in urmă 11

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că modificarea din guvern a fost corectă, făcând referire la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

„Nu cunosc pe nimeni care să nu vrea să scape de pandemie, deci haideți să ne vaccinăm, iar modificarea care s-a făcut în Guvern (demiterea lui Vlad Voiculescu – n.r ) a fost corectă”, a declarat Klaus Iohannis, miercuri, într-o conferință de presă la inaugurarea primului centru mobil de vaccinare din județul Ilfov, în comuna Afumați.

Reacția șefului statului vine la o săptămână de la demiterea lui Vlad Voiculescu

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, anunța săptămâna trecută premierul Florin Cîțu.

Întrebat despre numirea unui nou ministru la Sănătate, în contextul în care medicul Ioana Mihăilă a fost propusă de USR PLUS pentru această funcție, Klaus Iohannis a spus că mai multe detalii vor fi oferite pe parcursul zilei.

„În această seară cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al sănătății. Veți afla planificarea noastră și vom vorbi atunci în detaliu”, a mai declarat șeful statului.

Legat de criza din coaliţie, Iohannis a spus că au fost declaraţii mai puţin fericite din ambele părţi,

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă