Klaus Iohannis, declaraţie de presă, la ora 19:00, LIVE pe observatornews.ro

2 săptămâni in urmă 8

De Cornel Preda.
Publicat: 21.04.2021, 18:56.
Actualizat: 21.04.2021, 18:56

Klaus Iohannis susţine o declaraţie de presă la finalul unei zile în care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare şi la depunerea jurământului de învestitură a ministrului Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Klaus Iohannis a susţinut o declarație de presă la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis a susţinut o declarație de presă la Palatul Cotroceni

Presidency.ro

Declaraţiile lui Klaus Iohannis sunt transmise LIVE pe Observatornews.ro.

Cele mai importante declaraţii ale lui Klaus Iohannis

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a Ioanei Mihăilă, ministrul Sănătății. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a avut loc la Palatul Cotroceni.

"Preluaţi astăzi un minister foarte complicat, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie.Vă doresc multă putere de muncă. Vă doresc să vă integraţi în echipa guvernamentală şi cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliţie s-a găsit un modus vivendi, care ne dă tuturor speranţe că lucrurile, de acum înainte, vor merge şi mai bine.

Doresc şi guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului şi să o sprijine pe noua colegă, pentru că va avea enorm de multe probleme de rezolvat.

Coaliţiei de guvernare îi doresc mult succes şi îi doresc să terminăm cu rezultate notabile această etapă nefericită, pandemică. Sper, cu o campanie de vaccinare de succes, să reuşim până în vară să ieşim din pandemie", a declarat Klaus Iohannis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă