Kira Hagi își va expune picturile pe Coasta de Azur. Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. „Am mai bifat un vis împlinit”

1 lună in urmă 43

Fiica lui Gică Hagi, Kira, s-a făcut remarcată pe scena teatrului, dar și ca actriță de film, iar acum, tânăra de 26 de ani a mai bifat o mare realizare în viața ei. Aceasta a postat pe contul ei de socializare un mesaj, în care a împărtășit bucuria cu cei care o urmăresc.

„Am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franţa! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur şi lângă muzeul naţional Picasso, aş fi spus că e imposibil!

Kira Hagi își va expune picturile pe Coasta de Azur. Anunțul făcut de fiica lui Gică Hagi. „Am mai bifat un vis împlinit”

? Dar viaţa e atât de neaşteptată şi iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziţe comună, “Reflections”, alături de două artiste super talentate, Sabina Elena Legănaru şi Anca Irina Lefter. 

Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziţia este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie! Pentru cine are drum, ne vedem acolo! À bientôt!”, a scris Kira Hagi pe pagina sa de socializare, postând şi o fotografie pe Insta Story de la galeria Vallauris.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă