Kingsley Coman a declanșat un adevărat război între granzii Chelsea și Liverpool pentru transferul său!

3 săptămâni in urmă 19

Campioana Europei, Chelsea Londra, și rivala FC Liverpool sunt interesate de serviciile lui Kingsley Coman, de la Bayern Munchen.

Aripa franceză de 25 de ani mai are doi ani de contract cu campioana Bundesligii și ar putea pleca la vară de pe Allianz Arena.

Chelsea și FC Liverpool se luptă pentru transferul lui Kingsley Coman!

Granzii Chelsea și Liverpool au intrat în alertă după ce un fost director sportiv al lui Bayern Munchen a pus sub semnul întrebării viitorul lui Kingsley Coman la bavarezi.

Christian Nerlinger a declarat recent pentru BILD TV: „Nu cred că el va rămâne la Munchen. Bayern are în ultima vreme tendința de a pierde jucători gratis. Dar nu poți proceda astfel pe termen lung, trebuie să vinzi jucători din când în când, dacă oferta este una corectă. Coman este un jucător excelent, dar în situația dată, Bayern va lua în considerare vânzarea lui”.

Conform englezilor de la The Mirror, Chelsea Londra și Liverpool sunt interesate de serviciile internaționalului francez de 25 de ani de la campioana Bundesligii.

Potrivit spaniolilor de la Fichajes.net, Tottenham și fosta echipă a lui Coman, Juventus, monitorizează și ele atent situația jucătorului de pe Allianz Arena și ar putea face oferte în cazul în care ar apărea o oportunitate de transfer.

Chelsea a încercat să tatoneze terenul pentru aducerea lui Kingsley Coman în această vară, dar prețul cerut de Bayern Munchen, de peste 100 de milioane de euro, a alungat-o atunci pe câștigătoarea Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, însă, situația se schimbă radical în cazul în care Kingsley Coman nu își va prelungi contractul cu Bayern Munchen, scadent în vara lui 2023.

The post Kingsley Coman a declanșat un adevărat război între granzii Chelsea și Liverpool pentru transferul său! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă