Kingsley Coman a bătut palma cu Bayern. În octombrie cerea 16 milioane de euro

1 săptămână in urmă 10

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Internaţionalul francez va semna zilele viitoare un nou contract pe termen lung cu campioana Germaniei şi va deveni unul dintre cel mai bine plătiţi trei jucători de la clubul bavarez.

Kingsley Coman îşi prelungeşte contractul cu Bayern Munchen

Coman a fost subiectul mai multor discuţii în ultimele luni pentru că refuza să-şi prelungească înţelegerea, iar cluburi importante erau dispuse să intre în cursa pentru achiziţionarea sa. Printre ele, Man. City, Chelsea şi Barcelona.

Inclusiv Bayern se gândea la o soluţie de schimb, Moussa Diaby, deoarece Coman cerea 16 milioane de euro, brut, salariu.

Coman, 25 ani, a fost transferat de Bayern Munchen în 2017 de la Juventus şi actualul său contract expiră în iunie 2023.

Kingsley Coman a marcat singurul gol al finali Ligii Campionilor 2020, Bayern-PSG 1-0

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

În finala Ligii Campionilor din 2020, francezul a marcat unicul gol al duelului cu PSG, clubul său din copilărie.

La începutul acestui sezon, Coman a suferit o intervenţie minoră la inimă, iar starea lui de sănătate este mult mai bună în prezent.

Cu 36 selecţii şi cinci goluri la naţionala Franţei, Coman a disputat în acest sezon 17 meciuri şi a marcat cinci goluri în toate competiţiile pentru Bayern Munchen, precizează Agerpres.

Rezumat video Bayern-PSG 1-0

Etichete: kingsley coman , coman bayern munchen , contract bayern

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă