Kim Jong-Un a slăbit, a slăbit 20 kg, conform datelor spionilor sud-coreeni / Liderul din Coreea de Nord pare a fi sănătos după ce a pierdut 45% din greutate în acest an

1 lună in urmă 17

Speculațiile conform cărora în locul aparițiilor publice ale liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un s-ar afla o dublură sunt false, anunță Corriere della Sera citând analize din presa sud coreeană.

Datorită sistemelor de comparare a expresiilor faciale, videoclipurilor hd și inteligenței artificiale s-a stabilit că liderul de la Phenian, despre care se spune că are 37 de ani, a ajuns să cântărească 71 de kilograme, având acum cu 45% mai puțină greutate față de anul trecut.

În plus, serviciile secrete sud-coreene, cercetând imaginile lui Kim difuzate de propaganda nord-coreeană, au observat că din fundalul întâlnirilor prezidate de acesta au dispărut portretele tatălui și bunicului său, ceea ce ar însemna o îndepărtare de ”umbra” predecesorilor dinastiei nord-coreene.

Totodată se intensifică importanța rolului surorii sale, Kim Yo-jong, în politica țării. Conform publicației italiene, aceasta a „desfășurat activități publice” în acest an în 34 de ocazii, de două ori mai multe decât în ​​2020. I s-a încredințat totodată supravegherea relațiilor cu Coreea de Sud și Statele Unite.

Aparent, Kim Yo-jong face și numeroase călătorii de inspecție în provinciile nord-coreene, pentru a constata condițiile de viață, dar și loialitatea față de regim ale populației și apoi se prezintă fratelui său.

Sursa foto: Corriere della Sera

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă