Kennedy Jr. participă la Milano, în 13 noiembrie, la un protest împotriva certificatului verde

3 săptămâni in urmă 7

Fiul lui Bobby Kennedy și nepotul fostului președinte John, Robert F. Kennedy Jr., unul dintre liderii mondiali ai mișcării ”no vax”, va merge la Milano sâmbătă, 13 noiembrie, pentru o demonstrație organizată de asociația sa Children’s Health Defense, relatează Corriere della Sera.

Kennedy Jr.  s-a înstrăinat public de familia sa, o raritate pentru familia Kennedy, din cauza teoriilor sale de negare a Covid. Robert Kennedy va urca împreună pe o scenă, alături de  doi directori ai organizației sale pentru a protesta împotriva permisului verde și pentru a „apără principiile democrației, libertatea de alegere terapeutică, dreptul la consimțământ informat, protecția dreptului la viață privată și autodeterminare, transparență în domeniul științific”, după cum se arată în pliantul evenimentului publicat pe rețelele de socializare.

Anul trecut, Kennedy a ținut un discurs de acum celebru fără vax la Berlin, nu departe de locul unde unchiul său John a rostit „celebrul Ich bin ein Berliner” în 1963, care a circulat mult pe internet și l-a transformat într-un lider global de facto al mișcării.

„Unchiul meu John Kennedy a venit să vorbească în acest oraș pentru că era ultima frontieră împotriva totalitarismului global. Și chiar și astăzi acest oraș este granița împotriva totalitarismului global, voi sunteți frontiera împotriva totalitarismului”, le-a spus el celor 38.000 de manifestanți care protestau împotriva restricțiilor impuse de guvernul Angelei Merkel.

Sursa foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă