Kelemen Hunor, sfat pentru USR-PLUS: Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, pentru că nu te ajută la nimic

1 lună in urmă 43

 INQUAM Kelemen Hunor, vicepremier, lider UDMR Foto: INQUAM

Kelemen Hunor intervine în criza din coaliție. Vicepremierul UDMR spune că ar trebui oprite declarațiile războinice, în stil „ninja pe Facebook”, și avertizează că discuțiile cu AUR ale USR-PLUS sunt „greșite”.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 18:42

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, pentru că nu te ajută la nimic. Ar trebui să se oprească partenerii noștri din toate părtile să mai facă declarații războinice, pentru că e din ce în ce mai greu”, a declarat liderul UDMR, vicerpremier în Guvernul de coaliție. 

În plus, liderul UDMR a mai precizat vineri că discuțiile purtate între USR-PLUS și AUR pentru o moțiune de cenzură sunt „o cale greșită”.

„Mai există un sfat, dar nu îmi permit să dau sfaturi: în nicio situație nu e bine să împingi pe adversarul tău, pe partenerul tău într-un colț și să nu lași niciun spațiu de manevră. În chestiunea de moțiune, de nemoțiune, de discutat cu AUR sau cu cine discută USR-iștii, nu cred că e de comentat prea mult. E o cale greșită”, a mai declarat liderul UDMR, la Cluj-Napoca, potrivit agerpres.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă