Kelemen Hunor: "Marea majoritate a sporurilor vor fi desfiintate anul viitor"

1 lună in urmă 1

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, marti, ca marea majoritate a sporurilor acordate in prezent bugetarilor vor fi desfiintate, incepand cu anul viitor.

Vicepremierul a precizat, intr-o emisiune la Realitatea Plus, ca sporurile ar putea fi inlocuite de premii pentru cei care fac performanta si sunt eficienti.

"Urmeaza un proiect de lege prin care toate sporurile vor fi discutate si marea majoritate a sporurilor vor fi anulate, fiindca nu se poate prin ordonanta de urgenta. Trebuie o analiza foarte serioasa. (...) In acest an sporurile raman in venitul de baza.

Marea majoritate a sporurilor trebuie sa dispara si eventual pentru ordonatorii principali de credite trebuie lasata posibilitatea de a da premii pentru cei care au performanta, pentru cei care au eficienta si atunci se poate diferentia intre oameni care isi fac treaba asa cum trebuie. Dar e nevoie de o analiza. Nu se poate face intr-o luna de zile o asemenea analiza si nu se poate prin ordonanta de urgenta", a subliniat Kelemen Hunor.

Acesta a adaugat ca a fost o discutie lunga in coalitie privind sporurile bugetarilor si ca este convins ca de anul viitor aceste sporuri nu vor mai exista.

Citeste si:

Criptomoneda minune: A crescut de 8 ori in numai o lunaVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Fosta diva a tenisului feminin e la fel de atragatoare si dupa doua nasteriInfractorii romani, afectati de Brexit. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"Tanarul fugit din orfelinat care a facut senzatie la "Romanii au talent". Povestea de viata fascinanta a lui Mihai Ghintan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă