Kelemen Hunor îl felicită pe Eduard Novak pentru performanța de la Tokyo: „Este primul ministru în funcție care participă la Jocurile Paralimpice și primul care câștigă o medalie atât de importantă!”

1 lună in urmă 49

Vicepremierul Kelemen Hunor îl felicită pe ministrul Sportului, Eduard Novak, pentru medalia de argint câştigată la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, subliniind că este mândru de reuşita acestuia.

  • „Argint pentru Novak Eduard! Ministrul Sportului a câştigat argintul la proba sa favorită, cursa de urmărire individuală 4.000 m. De acum, nu doar că el este primul ministru în funcţie care participă la Jocurile Paralimpice, ci şi primul care câştigă o medalie atât de importantă! Felicitări, Ede! Suntem mândri de tine!”, a scris Kelemen Hunor, vineri, pe Facebook.

Ciclistul român Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4), vineri, pe Velodromul Izu, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Novak a fost învins în finala pentru medalia de aur de slovacul Jozef Metelka.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Eduard Novak

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă