Kelemen Hunor: „E greu să construiești ceva. Fiecare trebuie să lase din orgolii”

1 săptămână in urmă 13

La finalul întâlnirii cu premierul desemnat Dacian Cioloș și cu Florin Cîțu, liderul PNL, Kelemen Hunor a confirmat că discuțiile pentru conturarea unei majorități nu au avut succes „din cauza lipsei de încredere”.

„În acest moment, e foarte greu să construieșt ceva, să vii cu soluții pntru o formulă de guvernare. Fiecare trebuie să mai lasă din orgolii”, a declarat Kelemen Hunor, președintele UDMR.

„Azi nu am reușit să coagulăm o majoritate, întâlnirea nu a avut succes. Mai este, însă, timp până miercurea viitoare”, a completat liderul UDMR.

„Nu s-a luat nicio decizie”, a declarat și Dacian Cioloș, după întrevedere. Premierul desemnat a anunțat o conferință de presă, la sediul USR, în care va face mai multe precizări.

„Am acceptat întâlnirea din respect pentru români și pentru președintele Klaus Iohannis”, a transmis și Florin Cîțu, în fața ziariștilor. „Responsabilitate găsirii unei majorități aparține premierului desemnat, Nu noi am declanșat criza”, a declarat președintele liberalilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă