Kelemen Hunor despre Vlad Voiculescu: În momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie

3 săptămâni in urmă 13

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marți că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ”ar trebui să comunice cu mai multă empatie în momente critice”, adăugând că ”am încredere că e în stare să gestioneze situație”.

”Deciziile ar trebui să fie de foarte multe ori de o rapiditate ieșită din comun”, a mai spus Kelemen Hunor când a fost întrebat de criticile la adresa ministrului Sănătății în cazul mutării pacienților de la Spitalul Foișor și al tragediei de la Spitalul Victor Babeș.

Întrebat despre eventuala remaniere a lui Voiculescu, Kelemen Hunor a spus că ”e o defecțiune tehnică ce s-a întâmplat la Victor Babeș, nu vreau să politizăm o defecțiune tehnică. Gestionarea sistemului e o altă problemă. Am avut o discuție în coaliție (…) Suntem convinși că vom putea trece cu solidaritate și responsabilitate prin acest moment, nu se pune problema să facem acum schimbări. E responsabilitatea colegilor USR PLUS în domeniul sanitar, dar cu toții avem oarecare responsabilitate. Când și dacă se face o schimbare, va fi anunțată de premier, e prerogativa constituțională a premierului. Dar sunt convins că avem o echipă guvernamentală puternică, responsabilă și solidară”.

Foto: Kelemen Hunor (InquamPhotos / Octav Ganea)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă