Kate Middleton, îndrăgostită total de sport. Imagini inedite cu Ducesa de Cambridge

2 săptămâni in urmă 16

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Soția Prințului William a practic numeroase sporturi în spațiul public de-a lungul timpului, printre care tenis, volei, baschet, hochei pe iarbă, fotbal, tenis de masă sau cricket.

Kate Middleton, îndrăgostită total de sport

Presa din Marea Britanie este de părere că niciun alt Membru al Casei Regale nu are o înclinație atât de mare spre domeniul sportiv, precum Ducesa de Cambridge.

Galerie Foto

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Emma Răducanu, impresionată de Ducesa de Cambridge pe terenul de tenis

Campioana de la US Open, Emma Răducanu (19 ani), a jucat într-un meci demonstrativ alături de Kate Middleton, iar la final s-a declarat impresionată de calitățile ei:

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

”Am discutat doar despre victoria de la US Open și despre ce realizare mare este pentru noi, dar și pentru țară. Este o persoană foarte săritoare și a fost minunat să joc tenis alături de ea. Are un joc foarte bun și, să fiu sinceră, un forehand fantastic”, a declarat Emma Răducanu, potrivit The Sun.

Kate Middleton (39 de ani) și Emma Răducanu (18 ani) au făcut pereche într-o confruntare amicală, în compania unor adversari cu dizabilități. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Galerie Foto

Etichete: anglia , galerie foto , casa regala , kate middleton , emma raducanu , ducesa de cambridge

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă