Kasimpaşa, ofertă din Turcia pentru portarul lui FCSB. Ce răspuns a dat Gigi Becali! | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Andrei Vlad este portarul numărul 1 al roş-albaştrilor, dar în perioada cazurilor în serie de COVID-19 din tabăra celor de la FCSB, Gigi Becali a decis să îl transfere de la Dinamo pe portarul Cătălin Straton, 31 de ani.

Roş-albaştrii şi-au făcut treaba cu acesta în câteva partide, iar după revenirea lui Andrei Vlad, fostul portar al lui Dinamo a devenit rezerva titularului naţionalei U21 al României.

Kasimpaşa, ofertă din Turcia pentru portarul lui FCSB. „Gigi Becali a spus că Straton este netransferabil şi se bazează pe el!”

Însă, cu toate acestea, ProSport a aflat că în urmă cu câteva zile pe adresa portarului de 31 de ani al celor de la FCSB a venit o ofertă de transfer din Turcia.

Impresarul acestuia, Florin Vulturar, a confirmat pentru ProSport informaţia respectivă şi ne-a oferit următoarele detalii în legătura cu intenţiile formaţiei Kasimpaşa. „Este adevărat că turcii de la Kasimpaşa l-au vrut pe Cătălin Straton, dar domnul Gigi Becali a spus clar că nu îl dă pe Straton, deoarece FCSB se bazează pe el.

Turcii erau dispuşi să ofere şi o sumă de transfer, dar dacă domnul Gigi Becali a respins din start această intenţie de transfer, atunci nu a mai avut rost să mergem mai departe cu discuţiile că nu mai era cazul”, a spus Florin Vulturar.

Straton a jucat pentru cei trei granzi din Bucureşti!

Cătălin Straton a jucat în cariera sa pentru cele trei mari echipe din Capitală: Rapid, Dinamo şi FCSB. A trecut în decursul activităţii sale fotbalistice şi pe la Vaslui, CSU Craiova, Timişoara şi Dunărea Călăraşi. La Dinamo, ultima echipă la care a evoluat până când să se realizeze transferul la FCSB, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul formaţiei din Ștefan cel Mare, 12 în Liga 1 și 4 în Cupa României. Portarul roş-albaştrilor a împlinit 31 de ani pe 9 octombrie.

The post Kasimpaşa, ofertă din Turcia pentru portarul lui FCSB. Ce răspuns a dat Gigi Becali! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă