Karolina Pliskova tratează cu un aer de superioritate întâlnirea cu Sorana Cîrstea de la Abu Dhabi: „Debutez împotriva româncei Cîrstea, mereu am reușit…”

1 lună in urmă 33

Karolina Pliskova (6 WTA) este extrem de optimistă înaintea duelului cu Sorana Cîrstea (71 WTA), programat joi, în runda inaugurală a turneului WTA 500 de la Abu Dhabi.

Sorana Cîrstea și Karolina Pliskova se vor confrunta pentru a treia oară în carieră, scorul întâlnirilor dintre cele două fiind egal, 1-1! Cu toate că Sorana și-a adjudecat ultima partidă directă cu Karolina, cehoaica a făcut o declarație de superioritate față de româncă.

Sorana se află într-o formă excelentă după ce a cucerit în luna decembrie turneul ITF de la Dubai, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, însă Karolina pare să nu țină cont de acest lucru.

Karolina Pliskova a prefațat întâlnirea cu Sorana Cîrstea, dar a uitat că românca a învins-o în ultimul meci direct: Mereu am câștigat primul meci al sezonului”

Karolina Pliskova a prefațat întâlnirea pe care o va disputa cu Sorana Cîrstea în primul tur al turneului de la Abu Dhabi, spunând că întotdeauna a reușit să câștige primul meci al sezonului: Mâine mă așteaptă primul meci al sezonului! Debutez în primul tur la Abu Dhabi împotriva româncei Cîrstea.

Am înfruntat-o ultima oară în urmă cu trei ani, așa că vom vedea ce va fi. Ceea ce-mi amintesc însă e că mereu am reușit să câștig primul meci al sezonului și sper să izbutesc asta și anul acesta”, a spus Pliskova, care a uitat să menționeze că a pierdut ultimul meci în fața sportivei din Târgoviște, scor 6-1, 7-5 în optimi la Beijing 2017.

Sorana Cîrstea, singura româncă rămasă în competiție la Abu Dhabi. Irina Fetecău a pierdut dramatic în calificări

Turneul din Emiratele Arabe Unite, dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari, se desfășoară în perioada 6-13 ianuarie. Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România rămasă pe tabloul principal.

Asta după ce Patricia Țig i-a luat exemplul Simonei Halep și a declarat forfait, iar Irina Fetecău a pierdut dramatic în calificări! Fetecău a ratat miercuri șansa de a accede în premieră pe tabloul principal al unui turneu de categorie WTA 500! Sportiva din România a irosit trei mingi de meci și a fost învinsă de Lucrezia Stefani (Italia, 394 WTA).

The post Karolina Pliskova tratează cu un aer de superioritate întâlnirea cu Sorana Cîrstea de la Abu Dhabi: „Debutez împotriva româncei Cîrstea, mereu am reușit…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă