Karolina Pliskova este speriată înaintea finalei cu Simona Halep. „Pe zgură aveam senzația că n-am nicio şansă”

5 luni in urmă 20

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roma. În ultimul act, jucătoarea aflată pe locul 2 WTA o va înfruta pe Karolina Pliskova. Sportiva din Cehia este deținătorea titlului și a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei din meciul programat luni de la ora 15.30.

Simona Halep joacă foarte bine de când s-au reluat competițiile de tenis. A câștigat turneul de la Praga și a ajuns în finală la Roma. Pentru calificarea în ultimul act s-a luptat cu Garbine Muguruza pe care a învins-o după trei seturi foarte dificile. Halep s-a calificat a treia oară în finala turneului italian. În 2017 și 2018 a fost învinsă de Elena Svitolina. Acum o va înfrunta Karolina Pliskova, deținătoarea trofeului.

„Nu pot să spun că aveam starea psihică de acum, pentru că atunci, când o întâlneam pe Simona pe zgură, exista sentimentul că nu am nicio şansă. Acum, aş fi mai curajoasă şi aş crede că o pot învinge. Am avut multe confruntări bune. Când am învins-o prima dată, cred că în Fed Cup, suprafaţa era lentă, şi atunci am început să cred.

La Paris aproape am câştigat şi ea juca foarte bine în acea zi. Simt că încă este suprafaţa ei, nu a mea, dar am învins-o pe zgură înainte. Este cu totul altceva pe hard, simt mai mult că este suprafaţa mea. Va fi foarte greu, pentru că ea luptă mult, a câştigat turneul de la Praga şi este în finală aici. Nu va fi niciodată uşor cu ea, indiferent de turneu, dar va fi un meci mare”, a declarat Karolina Pliskova.

Simona Halep, pregătită să o înfrunte pe Pliskova

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 12 ori, iar jucătoarea noastră are 7 victorii. Ultima oară s-au înfruntat la Turneul Campioanelor din 2019, când s-a impus cehoaica: scor 6-0, 2-6, 6-4.

Contează că sunt bine, sunt în formă și mă simt bine fizic. Indiferent cu cine voi juca mâine, este un meci extraordinar de greu. Mă concentrez mai mult pe mine și sper să joc un meci frumos. A fost bine că m-am odihnit după Praga, am venit foarte fresh aici.

Faptul că am condus în toate meciurile îmi dă încredere. Sunt bine, sunt încrezătoare. Mereu e un meci greu cu Pliskova, e foarte greu să returnezi serviciul ei. Știu cum să joc contra ei, sper să fac un meci bun și să câștig, pentru că îmi doresc trofeul foarte mult”, a spus Simona Halep, la Digi Sport, înainte să-și afle adversara.

The post Karolina Pliskova este speriată înaintea finalei cu Simona Halep. „Pe zgură aveam senzația că n-am nicio şansă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă