Karmen, acuzată de furt de fanii ei. Totul după ce s-a filmat într-o super ținută, pe șosea VIDEO

1 lună in urmă 11

Nicio zi plictisitoare în showbizul autohton. Karmen a fost criticată dur de fanii săi de pe Instagram din cauza unui videoclip postat pe TikTok. Totul după ce s-a filmat într-o super ținută, pe șosea. Ce aroganță de zile mari a făcut fiica lui Adrian Minune. Fanii au taxat-o instant.

Karmen, acuzată de furt de fanii ei

Fiica lui Adrian Minune lovește din nou. Karmen și-a supărat fanii de pe TikTok cu ultimul videoclip postat pe celebra aplicație. Îmbrăcată într-o salopetă neagră mulată, cu tocuri cui în picioare și ochelari de soare, apariția fresh a artistei contrastează cu bolidul de lux pe care-l trage cu o sfoară.

Artista a făcut o aroganță maximă, care a fost taxată, imediat, de către internauți, când s-a filmat lângă un Ferrari 458 Spider, deținut de tatăl său. Bijuteria pe patru roți în valoare de 200.000 de euro are 525 CP şi poate ajunge la 100 de km/oră în doar 4 secunde.

Gestul făcut de Karmen i-a revoltat pe prietenii săi virtuali, care au acuzat-o că a furat ideea filmulețului de la alți influenceri din străinătate, una dintre ele fiind moldoveanca Marinela Bezer. Urmăritorii româncei au luat cu asalt contul său de Instagram unde au criticat-o dur pe fiica lui Adrian Minune, acuzându-o de faptul că epatează prin lucrurile materiale pe care le deține.

Devii tot mai aiurea… banii, epatările și luxul nu pot cumpăra caracterul, liniștea și fericirea. Lasă-ne cu superlativul…

Ideea e mișto? dar video-ul asta e copiat după cel al unei moldovence super cunoscută în online. Un tag cu numele ei era un gest mișto din partea ta”,

Karmen, în loc de Ferrari, fă cu Dacia!

Numai în România, dacă nu te lauzi cu ce ai, înseamnă că nu ești român.

Cum să ne mai lăudam pe social media cu veniturile noastre «modeste»? Copy-paste

Adrian Minune, colecție impresionantă de mașini de lux

Nu este de mirare că frumoasa Karmen a folosit una dintre mașinile de lux ale tatălui său pentru clipul ei de pe TikTok, având în vedere faptul că toată lumea știe pasiunea lui Adrian Minune pentru bolizii de sute de mii de euro. Celebrul manelist are o colecție impresionantă care numără, în prezent, 113 autovehicule. Cea mai nouă achiziție din garajul artistului ajunge la suma de 350.000 de euro.

Cântărețul a recunoscut că are foarte multe credite la bancă, dar nu regretă nicio clipă faptul că este dator la bănci. Adi Minune susține că se bucură de fiecare clipă ca și când ar fi ultima.

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema?

Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu să strâng bani, ci să dau sens vieții. Cine mă supără, moare!”, a declarat Adrian Minune, acum ceva timp, la Antena Stars.

The post Karmen, acuzată de furt de fanii ei. Totul după ce s-a filmat într-o super ținută, pe șosea VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă