Karim Benzema are o colecție de mașini de lux de 7 milioane de euro! Un Bugatti Chiron nou, de 3 milioane de euro, și un Veyron, de 2 milioane de euro, se numără printre bolizii starului de la Real Madrid | FOTO

1 lună in urmă 35

Unul dintre cei mai în vogă atacanți din fotbalul mondial, Karim Benzema, este un pasionat al mașinilor cu foarte mulți cai-putere sub capotă și a achiziționat recent un Bugatti Chiron pentru suma de 3 milioane de euro.

Francezul de la Real Madrid are o colecție incredibilă de bolizi de lux și nu se sfiește să îi etaleze ori de câte ori are ocazia.

Karim Benzema are în garajul său o colecție de mașini de lux de 7 milioane de euro! Ultima achiziție atinge 420 km/h

Karim Benzema a adăugat, de curând, la colecția sa impresionantă de mașini, un Bugatti Chiron de 3 milioane de euro! Benzema deține de asemenea un Bugatti Veyron, foarte rar, în valoare de 2 milioane de euro, precum și un Ferrari 458 Spider și multe alte mașini de lux.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)

Ultimul său bolid, Bugatti Chiron, are niște performațe uluitoare. Are o viteză maximă de peste 420 de kilometri pe oră și poate atinge suta în mai puțin de 2 secunde și jumătate. Hypercarul ajunge la 300 de kilometri pe oră în doar 13.6 secunde.

Benzema se mai mândrește si cu un exemplar Mercedes SLR ediție limitată Stirling Moss, care valorează peste 800 000 de euro și poate atinge suta în doar 3.5 secunde.

Primul Bugatti cumpărat de Benzema a fost un Veyron de aproape 2 milioane de euro. Este o mașină de colecție a cărei valoare va crește o dată cu trecerea timpului pentru că doar 450 de mașini de acest tip au fost fabricate de constructorul francez. Este cea mai rapidă mașină de pe planetă care se poate conduce pe șosea, cu o viteză de top de peste 430 de kilometri pe oră.

The post Karim Benzema are o colecție de mașini de lux de 7 milioane de euro! Un Bugatti Chiron nou, de 3 milioane de euro, și un Veyron, de 2 milioane de euro, se numără printre bolizii starului de la Real Madrid | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă