Karim Adeyemi a oferit un indiciu important despre viitorul transfer al său: „Roșul și albul mi se potrivesc foarte bine”

1 săptămână in urmă 11

Atacantul lui Red Bull Salzburg, Karim Adeyemi, se află pe lista de priorități a granzilor Europei.

Agentul său s-a întâlnit săptămâna trecută cu reprezentanții celor de la Bayern Munchen, Atletico Madrid și Real Madrid, dar proaspătul internațional german nu se grăbește deocamdată să se transfere de la campioana Austriei.

Karim Adeyemi este unul dintre cei mai „vânați” jucători din Europa

Săptămâna trecută, reprezentanții lui Karim Adeyemi, atacantul german cu sânge de român, au fost în Spania, la Madrid, unde s-au întâlnit cu ambele rivale Real și Atletico.

În afară de superputerile madrilene, Barcelona și granzii Germaniei, Bayern Munchen și Borussia Dortmund, se află pe urmele noii vedete a Mannschaftului.

Cu toate acestea, însă, atacantul de doar 19 ani nu se grăbește să facă următorul pas în cariera sa deja extrem de promițătoare.

Întrebat despre un posibil viitor al său la Dortmund, răspunsul lui Adeyemi a fost unul cel puțin surprinzător:

„Roșul și albul mi se potrivesc foarte bine… Mă simt foarte bine aici și savurez momentul. Mintea mea este încă aici. Nu am deocamdată un deadline pentru viitorul meu. Vreau să ating obiectivele cu echipa mea Salzburg, este tot ce contează pentru mine”, a declarat atacantul care s-a întors în echipa lui Salzburg cu golul victoriei din deplasarea cu rivala Austria Viena, scor 0-1.

Declarația sa a stârnit imaginația fanilor lui Bayern Munchen, acolo unde s-a și format. El a părăsit Bavaria și cei de pe Alianz Arena sunt acum supărați din cauză că au pierdut unul dintre marile talente ale clubului.

Cu un contract valabil până în 2024, Karim Adeyemi este cu siguranță una dintre marile speranțe la un nou transfer de răsunet ale celor de la Sazburg, așa cum s-a întâmplat deja în cazul starurilor Erling Haaland și Patson Daka.

The post Karim Adeyemi a oferit un indiciu important despre viitorul transfer al său: „Roșul și albul mi se potrivesc foarte bine” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă