Kadîrov îl amenință pe Zelenski. Rusia schimbă strategia: „Inamicul se va confrunta cu cele mai dificile consecințe ale noului plan de răzbunare!”

4 zile in urmă 14

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, a lansat noi amenințări la adresa statelor occidentale și a Ucrainei. Șeful luptătorilor de la granița cu Georgia a precizat că rușii vor trece la o nouă tactică pentru desfășurarea operațiunii militare speciale, scrie ziarul rus Kommersant.

„Să trecem la o nouă tactică a unei operațiuni speciale împotriva ukronazilor. Nu vom mai avea de-a face cu ei. Am discutat toate detaliile împreună cu Magomed Daudov, șeful Cartierului General Operațional al Republicii Cecene pentru conducerea NMD.

Inamicul se va confrunta în curând cu cele mai dificile consecințe ale noului plan de răzbunare”, a declarat Kadîrov, pe canalul său de Telegram.

Se anunță hegemonia Rusiei în Ucraina, a avertizat liderul cecen.

„Numai cei care vor trata acest mesaj ca pe un semn rău pentru ei înșiși și vor ajunge la concluzii echilibrate pentru mântuire vor avea noroc. Pregătește-te și ține ochii deschiși!”, a adăugat șeful cecen.

Soldații ruși rămân pe teritoriul Ucrainei, a avertizat Ramzan Kadîrov

Fiecare regiune din Rusia va trimite câte 1.000 de voluntari în Ucraina, a mai avertizat Kadîrov. Astfel, nu va fi nevoie de mobilizare generală.

De asemenea, locotenentul lui Vladimir Putin a acuzat Occidentul de fake news pe tema retragerii trupelor rusești din regiunea Harkov.

„În cadrul operațiunii militare speciale (cum numesc rușii războiul pe care l-au declanșat în Ucraina – n.r.), nu ne retragem din nicio parte a frontului. Sunt știri false și provocări occidentale. Nu-i lăsați să vă păcălească! Există tactică și strategie, care sunt mai subtile la forțele noastre”, a afirmat Kadîrov, pe canalul său de Telegram, potrivit Pravda.

Mesajul postat în social media a înregistrat 1,6 milioane de vizualizări și 40.000 de aprecieri, la doar zece ore de la publicare.

Miercuri, 21 septembrie, Vladimir Putin a anunțat o nouă strategie de război, pentru ca Rusia să se poată impune detașat în Ucraina.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă