Juventus vrea să-l vândă pe De Ligt ca să-i facă loc lui Drăgușin? Răspunsul olandezului

2 luni in urmă 1

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

De Ligt a fost transferat de la Ajax la Juventus în iulie 2019, pentru 85,5 milioane de euro, însă italienii se gândesc acum că poate nu au făcut o investiție atât de bună, așa că ar vrea să-l vândă acum, cât încă pot lua un preț bun pe el.

În plus, el are un salariu de peste 12 milioane de euro pe an. În comparație, Drăgușin ar urma să încaseze în jur de un milion de euro pe an.

De Ligt, vândut de Juventus pentru a-i face loc lui Drăgușin?

Pentru De Ligt (21 de ani) s-a vehiculat în ultima vreme un interes din partea lui Manchester United, iar Juve ar putea profita de asta. Întrebat despre o eventuală plecare a sa de la Juventus, Matthijs De Ligt nici nu a vrut să audă de așa ceva.

"Manchester United? N-am auzit niciodată despre asta. A fost ca la școală, cu matematica, un proces îndelungat. Am luat în calcul toate plusurile și minusurile și am ales Juve. Dacă știi aici cum să te aperi, atunci știi să o faci oriunde. Sunt acolo unde vreau să fiu și acolo unde pot să învăț cât de mult posibil", a spus De Ligt.

Radu Drăgușin ezită să semneze prelungirea contractului cu Juventus

Chiar dacă are oferta pe masă de mai mult timp, Radu Drăgușin exită să semneze prelungirea contractului cu Juventus. Cei de la SportMediaset susțin că fundașul de 19 ani ezită să semneze noua înțelegere pentru că este atras de alte oferte. Drăgușin rămâne jucător liber în vară, un mare avantaj pentru cluburile care se interesează de el.

Mai mult, Drăgușin s-ar fi așteptat ca Andrea Pirlo să-i ofere mai multe șanse să joace după ce a fost chemat la prima echipă.

Radu Drăgușin, care a împlinit în februarie 19 ani, a evoluat în patru partide în acest sezon pentru formația antrenată de Andrea Pirlo, câte una în Champions League și în Serie A și două în Cupa Italiei, ambele din postura de titular.

De cealaltă parte, De Ligt a jucat în 21 de meciuri oficiale pentru Juve în această stagiune.

Etichete: matthijs de ligt , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă