Juventus, pusă pe ”hold” de Manchester United! Când se poate face transferul lui Paul Pogba

1 lună in urmă 20

Liga 1: Dinamo - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

EHF Champions League: CSM București - Vipers, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Totuși, rezultatele, obținute cu Paul Pogba printre protagoniști, din ultimul timp ale lui United, care a ajuns lider în Anglia, l-au convins pe Ole Gunnar Solskjaer că are nevoie în continuare de mijlocașul francez, care va fi greu de înlocuit imediat, în cazul unei plecări în această iarnă.

Paul Pogba va continua cel puțin până în vară la United. Juventus, în așteptare

Dacă o plecare în această perioadă de transferuri este puțin probabilă, dar Paul Pogba ar putea schimba echipa în vară.

Mijlocașul francez, campion mondial în 2018, va intra de la iunie 2021 în ultimul an de contract cu Manchester United și, conform lui Mino Raiola, ideea prelungirii angajamentului nu există. Astfel, clubul va încerca, foarte probabil, să-l vândă pe Pogba în vară, pentru a nu risca să-l piardă pe o sumă foarte mică sau gratis, în ianuarie sau iunie 2022.

Pot să spun că s-a terminat pentru Paul Pogba la Manchester United", a postat Mino Raiola pe rețelele de socializare, în decembrie, mesaj asupra căruia a revenit zilele următoare: Vorbeam de vara viitoare. Când vine vorba de Pogba în Anglia lucrurile sunt sensibile, poate prea sensibile. Este foarte dificil să vezi cluburi mari care fac acest gen de transferuri în ianuarie. Vom vedea ce se va întâmpla vara viitoare”.

Juventus este echipa care, susțin italienii de la Calciomercato, îl dorește cel mai mult pe Paul Pogba și va încerca în vară să demareze negocierile cu Manchester United. Juventus este, de altfel, echipa la care s-a consacrat Paul Pogba, înainte de a reveni pe ”Old Trafford”, în 2016, în schimbul a 105.000.000 de euro.

Etichete: manchester united , mino raiola , paul pogba juventus , transfer paul pogba
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă