Juventus i-a stabilit prețul lui Cristiano Ronaldo! Cât a ajuns să coste cel care era odată cel mai scump transfer din lume

1 lună in urmă 46

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Dorința campioanei Angliei este ca italienii să îl cedeze gratis pe jucător, lucru considerat însă inacceptabil de către "Bătrâna Doamnă".

Juventus i-a stabilit prețul lui Cristiano Ronaldo

Potrivit cunoscutului jurnalist Fabrizio Romano, Juventus a cerut în schimbul portughezului o sumă cuprinsă între 28 și 30 de milioane de euro, fără de care nu îi va da drumul pe Etihad.

Astfel, cel care bătea în 2009 recordul absolut, devenind cel mai scump jucător din istorie, când a plecat de la Manchester United la Real Madrid pentru aproximativ 94 de milioane de euro, a ajuns să coste, la 36 de ani, de aproape trei ori mai puțin. 

  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, potrivit celor de la Transfermarkt.
  • 120 de milioane de euro a valorat cel mai mult portughezul în cariera sa, conform aceluiași site de specialitate.

Jorge Mendes a aterizat joi seară la Paris, pentru a pregăti o alternativă

Cât timp Juventus și Manchester City încearcă să ajungă la un numitor comun, agentul lui CR7 caută să pregătească o alternativă, deoarece cvintuplul câștigător al Balonului de Aur ar fi hotărât să plece neapărat de la "Bătrâna Doamnă".

Conform jurnalistului portughez Pedro Sepulveda, Jorge Mendes a aterizat joi seară în Paris, pentru a negocia cu gruparea de pe Parc des Princes. O posibilă mutare a lui Ronaldo la PSG ar depinde, însă, și de plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid. 

Zborul lui Mendes la Paris vine la nici măcar 24 de ore distanță de cel spre Torino, unde impresarul ar fi pus la punct mai multe aspecte cu conducerea lui Juventus.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă