Juventus a intrat din nou pe fir pentru Pogba, la cererea lui Allegri. Ultimul preț cerut de Manchester United

2 luni in urmă 136

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

În caz contrar, francezul intră în ultimul an de contract și va putea semna cu oricine, mai ales că a și spus că nu acceptă prelungirea, chiar dacă "diavolii" au făcut asta o prioritate, potrivit publicației The Athletic.

Juventus îl vrea din nou pe Pogba. De această dată e cerut de Massimiliano Allegri

Între timp, după interesul lui PSG, a reintrat Juventus pe fir. Noul antrenor, Massimiliano Allegri, a cerut conducerii să-l aducă neapărat pe campionul mondial pentru că are nevoie la mijlocul terenului de un jucător de picior drept, iar francezul este omul ideal, mai ales că e ambidextru.

Juve încearcă de doi ani să-l readucă pe Pogba. Dacă ar semna, el s-ar afla la al doilea "mandat" în tricoul "bianconerrilor". Tot două "mandate" are și la Manchester United, acolo unde joacă din august 2016, când a venit chiar de la Juve.

Visul lui Paul Pogba este să joace la Real Madrid

Pogba (28 de ani) a fost foarte aproape de PSG, dar reacția fanilor l-a speriat și mijlocașul a refuzat mutarea, care era iminentă. El a motivat refuzut prin faptul că își dorește să meargă la Real Madrid. Cel puțin așa se vehiculează în presa italiană.

De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care Pogna refuză sistematică orice ofertă de prelungire cu Manchester United, care nu va avea de ales și va trebui să-și reducă pretențiile financiare dacă vrea să nu-l piardă gratis. După ce a cerut inițial peste 75 de milioane de euro, Manchester United ar fi dispusă să-l cedeze totuși pentru "doar" 50 de milioane.

Dacă nu va putea să-l readucă pe Pogba, Juve are în continuare variantele Manuel Locatelli (Sassuolo), Miralem Pjanic (Barcelona) sau Tiemoue Bakayoko (Chelsea).

  • Iunie 2022 este data scadentă a contractului lui Paul Pogba cu Manchester United.
Etichete: juventus , manchester united , paul pogba , massimiliano allegri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă