Justin Trudeau, Vladimir Putin, Xi Jinping și Mark Zuckerberg, pe lista neagră a lui Moș Crăciun. O nuielușă, singurul lucru pe care-l merită

3 săptămâni in urmă 24

Circa 40% dintre canadieni consideră că premierul ţării, Justin Trudeau, ar trebui să se afle pe lista lui Moş Crăciun cu "cei care nu au fost cuminţi" în anul 2021, alături de liderii din China şi din Rusia, şi să rămână fără daruri sub bradul de Crăciun, potrivit unui sondaj citat de EFE.

Sondajul, realizat de compania Ipsos pentru televiziunea canadiană Global News, îl situează pe Trudeau alături de preşedintele Chinei, Xi Jinping, şi de cel al Rusiei, Vladimir Putin, între liderii lumii cărora Moş Crăciun ar trebui să le lase sub brad o nuieluşă, scrie EFE citată de Agepres.

Pe lista celor care nu au fost cuminţi în 2021 se găseşte şi directorul executiv al Meta (anterior Facebook), Mark Zuckerberg, 32% dintre canadieni fiind de părere că omul de afaceri american ar trebui să primească o nuieluşă ca urmare a acţiunilor sale.

Un alt miliardar american, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, ocupă locul cinci pe lista lui Moş Crăciun cu cei care nu s-au purtat frumos în 2021, potrivit acestui sondaj.

Doar 18% dintre canadienii care au participat la sondaj au spus că Trudeau ar trebui inclus pe lista cu "cei buni".

În opinia canadienilor, cei care merită din plin darurile lui Moş Crăciun sunt lucrătorii din domeniul sanitar. Aproximativ 54% dintre persoanele chestionate au declarat că pe aceştia Moş Crăciun ar trebui să-i trateze cel mai bine.

Sondajul a fost realizat între 10 şi 15 decembrie, pe un eşantion reprezentativ de 1.001 canadieni, şi are o marjă de eroare de 3,5%.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă