Justin Ștefan dă de pământ cu Răzvan Burleanu, după atacul la adresa LPF: „Această afirmație o consider ridicolă! Ține de un interes electoral!”

1 lună in urmă 1

„Războiul” dintre FRF și LPF pare să nu mai ia sfârșit. Justin Ștefan, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut un comentariu dur la adresa lui Răzvan Burleanu, după declarațiile făcute ieri.

Disputa dintre cele două foruri are la bază implementarea sistemului de arbitraj video, în Liga 1.

Atât cei de la LPF, cât și cei de la FRF, se acuză reciproc de interese ascunse, în privința aducerii VAR-ului în România.

Justin Ștefan dă de pământ cu Răzvan Burleanu, după atacul la adresa LPF

Șeful LPF i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce acesta a declarat că LPF încearcă să controleze arbitrajul din România pentru a favoriza anumite echipe. Justin Ștefan îl acuză pe președintele FRF că ar avea un interes electoral, acesta fiind motivul pentru care nu se implementează VAR-ul în fotbalul românesc.

„Am văzut declarațiile domnului Burleanu de ieri. Această afirmație o consisder ridicolă, pentru că în România, arbitrii sunt recrutați și formați de FRF. Mai mult decât atât, după implementarea VAR în România, arbitrii VAR vor fi delegați de FRF. Cu alte cuvinte, mă întreb și eu oare cum am putea controla anumite decizii atâta timp cât nu noi numim arbitrii.

Până la urmă, declarațiile de ieri vin din partea conducătorului suprem al fotbalului românesc, să îmi scuzați ironia. Păi, dacă ești conducător și vezi că există o dispută, pui mâna pe telefon, îl suni pe Gino Iorgulescu, suni la LPF, și îi inviți pe cei de acolo să discutați până se rezolvă problema”, a declarat Justin Ștefan, la PRO X.

Justin Ștefan: „Acest blocaj ține de un interes electoral!”

Știți când se alege Papa, stau cardinalii până îl aleg. Așa trebuie să fie. Exemplul poate e forțat, dar explică ce trebuie să se întâmple. Te întâlnești cu cei de la Federeatie și stai acolo până rezolvi problema. Eu cred că acest blocaj ține de un interes electoral, la anul vor fi alegeri la FRF și la LPF și cred că în acest moment, din păcate, pe seama VAR-ului, asistăm la o luptă care are iz electoral. Îi transmit o invitație publică domnului Burleanu să ne întâlnim toți din conducerea FRF și LPF, să stăm de vorba, să luăm legile și regulamentele.

Să vedem ce trebuie să facă, încă o dată, fiecare, deși noi știm ce ar trebui să facă fiecare, și să ajungem la o decizie finală. Tocmai pentru a fi pregătit de un refuz al domnului Burleanu de a ne întâlni, noi am apelat la FIFA și am solicitat să facă o mediere pentru a spune ei ce trebuie să facă LPF și FRF. Eu cred că astea nu sunt înțelese”, a mai spus Justin Ștefan.

The post Justin Ștefan dă de pământ cu Răzvan Burleanu, după atacul la adresa LPF: „Această afirmație o consider ridicolă! Ține de un interes electoral!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă