Justin Ștefan a anunțat ce se întâmplă cu partida FCSB – FC Argeș. „E singura variantă în care meciul să nu aibă loc!”

2 months ago 5

Justin Ștefan, secretarul general al celor de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a anunțat ce se întâmplă cu partida pe care FCSB trebuie să o joace cu FC Argeș, toate acestea după ce la gruparea roș-albastră au fost depistați 9 jucători cu noul coronavirus.

Mihai Pintilii a dezvăluit că oficialii FCSB-ului vor încerca să obțină amânarea meciului cu FC Argeș de duminică, 20 septembrie, de la ora 21.30, toate acestea deoarece 9 jucători importanți lipsesc din lotul fostei vicecampioane a României, iar Justin Ștefan a anunțat în ce condiții se poate amâna duelul din etapa a 4-a.

Justin Ștefan a anunțat ce se întâmplă cu partida FCSB – FC Argeș

Justin Ștefan susține că Liga Profesionistă de Fotbal va lua în considerare amânarea meciului FCSB – FC Argeș doar dacă gruparea roș-albastră nu va avea la dispoziție 13 jucători. “La momentul actual nu există posibilitatea să se amâne meciul dintre FCSB și Argeș. Regulamentul nu prevede o astfel de cerere privind amânarea unui meci, singura variantă în care meciul va fi amânat este ca FCSB să nu aibă la ora meciului 13 jucători valizi, plus un portar. Dar din câte cunosc, cei de acolo încearcă rezolvarea unor transferuri pentru a remedia această situație.

Regulamentul spune clar ca în cazul în care la ora disputării partidei, nu vor avea numărul de jucători necesari, meciul va fi amânat pentru o dată ulterioară,dar nu poate fi programat mai devreme de 7 zile de la data inițială, iar dacă nici după reprogramare nu se va putea disputa, echipa din cauza căruia nu s-a putut juca, va pierde meciul cu 3-0.”, a explicat Justin Ștefan, pentru Realitateasportiva.net.

Persoanele de la FCSB infectate cu noul coronavirus:

Lista jucătorilor de la FCSB infectați cu noul COVID-19:  Darius Olaru, Florin Tanase, Andrei Miron, Iulian Cristea, Sergiu Bus, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionut Vina si Andrei Pandele. 

Mai mult, antrenorul principal Toni Petrea și preparatorul fizic neamț Thomas Neubert au fost și ei depistați pozitiv, iar acestora li se adaugă Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari) și Meme Stoica, dar cel din urmă nu este oficial cu acte la FCSB.

The post Justin Ștefan a anunțat ce se întâmplă cu partida FCSB – FC Argeș. „E singura variantă în care meciul să nu aibă loc!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools