Jurnalistul Tudor Popescu, despre atitudinea premierului: ”Cîțu nu își va da demisia și nici nu există o cale legală pentru așa ceva”

2 luni in urmă 40

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat, vineri seara, la Digi 24 că Florin Cîțu nu-și va da demisia din Guvern și nici nu există o lege pentru a-l obliga să facă acest lucru.

CTP se referă la scandalul privind închisoarea pe care a executat-o în SUA pentru că a fost condus băut.

”Nu poate fi pedepsit de două ori pentru aceeași greșeală. Pentru infracțiunea pe care a comis-o acum 20 de ani a fost pedepsit, a fost condamnat, a fost reabilitat. Asta ar însemna să fie pedepsit a doua oară”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

”La începutul anului 2000 când s-au întâmplat lucrurile acestea, a avut o atitudine pe care noi nu am știut-o. Mai întâi a sărit ca un leu la procurorii americani pledând nevinovat cerând să i se pună la dispoziție îngregistrări și probe.

După care, sfătuindu-se cu un avocat a constatat ca e ”groasă”. În ultimul moment domnul Cîțu a încheiat cu procurorii un acord de recunoaștere a vinovăției trimis instanței în ultimul moment. Pedeapsa putea să fie mult mai dură.

Se leagă acel comportament cu atitudinea pe care ne-o prezintă domnul Cîțu din momentul în care și anunțat candidatura la șefia PNL.

Răspunsul la întrebarea jurnalistului dacă știe cât costă o pâine, arată disprețul, arată că premierul țării puțin îi pasă de cei care nu au ce pune mare lucru pe masă în afară de pâine”, a mai spus gazetarul

CTP spune că Florin Cîțu a arătat în ultima perioadă suficiență, aroganță și fanfaronadă.

”Ce a făcut în urmă cu 20 de ani poate conta doar în cazul în care ar putea participa la niște alegeri populare, prezidențiale”.

Jurnalistul a mai spus că nici în cadrul PNL nu vca conta acest scandal. Mai ales că Ludovic Orban a avut destule accidente de circulație.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă