Jurnalistul GSP Luminița Paul despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Era de așteptat această decizie”

1 săptămână in urmă 6

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, 09:38 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 09:50

Luminița Paul, expertul GSP în tenis, a vorbit despre decizia de utimă oră a ministrul Imigrării din Australia, Alex Hawke, de a-i anula decizia viza lui Novak Djokovic.

Ministrul Imigrării din Australia și-a folosit puterea excepțională de decizie și a dictat în urmă cu scurt timp anularea vizei lui Novak Djokovic. Pe acest subiect a vorbit și jurnalistul GSP Luminița Paul, expertă în tenis.

Viza lui Novak Djokovic ANULATĂ pentru a doua oară! Informații de ultimă oră din Australia

AUSTRALIAN OPEN 2022

Viza lui Novak Djokovic ANULATĂ pentru a doua oară! Informații de ultimă oră din Australia

„Era de așteptată această decizie a ministrului în lumina a tot ce s-a întâmplat în ultimele zile. Sinceră să fiu mă așteptam la această decizie, mai ales că era anunțată de sursele presei australiene pentru ziua de vineri și iată că s-a întâmplat. 

Mi se pare că toate contradicțiile, neconcordanțele în documentația pe care a prezentat-o Djokovic atât la intrarea în țară cât și în cursul audierii de luni când a fos revocată anularea vizei, duceau spre acest deznodământ.

Erau multe lucruri acolo care încălcau câteva reguli: a încălcat izolarea în Serbia, când a participat la un interviu pentru L'Equipe, a zis că nu a călătorit când de fapt a fost atât în Serbia cât și în Spania, plus acele probleme cu codul QR al testului pozitiv care ridicau niște dubii asupra veridicității lui”, a declarat Luminița Paul la GSP Live.

Luminița Paul: „Avocații lui Nole erau pregătiți”

Aceasta a mai declarat că avocații sârbului se așteptau la o astfel de decizie a ministrului Hawke, astfel că sunt pregătiți pentru a ataca în instanță.

„Din punctul meu de vedere era o decizie așteptată, dar avocații lui Djokovic erau pregătiți pentru un nou apel. Din câte am văzut ieri, spuneau că dacă azi vine decizia au timp să depună apelul și să ca până duminicvă să poată să fie judecat. Nu știu însă ce judecător i-ar mai da dreptate având în vedere toate lucrurile petrecute zilele trecute. 

Să vedem ce se va întâmpla în continuare, pentru că riscă să primească interdicție de 3 ani la intrarea în Australia dacă totul rămâne așa cum este decis azi”, a declarat Luminița Paul la GSP Live.

Citește alte știri din tenis: 

2021 istoric » Naomi Osaka, cel mai bine plătită sportivă din toate timpurile! + Podiumul anului, 100% din tenis

Un superstar din circuitul ATP, în pragul falimentului » Întreaga avere, pierdută de tatăl lui

Playtech: BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă