Jurnaliștii străini anunță escaladarea conflictului dintre Ion Țiriac și Serena Williams: „Războiul cu miliardarul român a ajuns la un nou nivel”

1 lună in urmă 8

Presa străină a analizat decizia controversată a Serenei Williams (39 de ani) de a boicota turneul de la Madrid, patronat de miliardarul român Ion Țiriac (81 de ani). 

Jurnaliștii străini notează că disputa dintre campioana americană Serena Williams și fostul tenismen român Ion Țiriac a escaladat! Țiriac se află în relații foarte tensionate cu familia Williams, iar soțul Serenei a avut un derapaj la adresa afaceristului în timpul turneului de la Australian Open.

Jucătoarea americană continuă războiul cu Țiriac și refuză să meargă la turneul de la Madrid, programat în perioada 29 aprilie – 9 mai. Serena este singura jucătoare din Top 40 care nu s-a înscris la competiție de categorie WTA 1.000.

Conflictul dintre Ion Țiriac și Serena Williams escaladează, potrivit jurnaliștilor străini

Gestul Serenei WIlliams, făcut pe fondul conflictului avut cu omul de afaceri român, este considerat unul de răzbunare din partea americancei, de jurnaliștii străini: „Războiul Serenei Williams cu miliardarul român Ion Țiriac a ajuns la un nou nivel. Conflictul escaladează”, au scris danezii de la Ekstra Bladet.

Jurnaliștii din Danemarca sunt siguri că decizia Serenei are legătură cu declarațiile lui Țiriac, întrucât deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam s-a înscris pentru turneul de la Roma și este aptă din punct de vedere fizic: „E răspunsul ei după acele declarații ale lui Ion Țiriac”, mai notează sursa citată.

Motivul pentru care Serena Williams boicotează turneul patronat de Ion Țiriac

Serena Williams nu s-a mai înscris la nicio ediție a turneului de la Madrid din anul 2015 încoace, boicotând puternicul turneul din capitala Spaniei! Strategia Serenei l-a sărit din schemă în fiecare an pe fostul component al naționalei de Cupa Davis, care a făcut prima afirmație controversată la adresa americancei în 2018.

Țiriac a spus că jucătoarele de tenis și, implicit, cea mai valoroasă exponentă a sportului alb, Serena Williams, nu merită la fel de mulți bani precum jucătorii din ATP! De asemenea, Ion Țiriac i-a recomandat Serenei să agațe racheta în cui înaintea sezonului 2021.

The post Jurnaliștii străini anunță escaladarea conflictului dintre Ion Țiriac și Serena Williams: „Războiul cu miliardarul român a ajuns la un nou nivel” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă