Jurnalistă bruscată la Congres de un membru PNL „Mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie”

3 săptămâni in urmă 29

Jurnalista Iulia Garbacea prezentă la Congresul PNL de sâmbătă a relatat cum un membru „din echipa câștigătoare” a împiedicat-o să filmeze votul delegaților pentru alegerea președintelui partidului, în timp ce Robert Sighiartău, Lucian Bode și Dan Motreanu, martori la incident, i-ar fi întors spatele și ar fi plecat, informează HotNews.ro.

Potrivit jurnalistei, membru PNL, care ar fi Horia Scarlat, fost consiler PMB, i-a luat telefonul cu care filma și l-a trântit de pământ.

„Un domn din echipa câștigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea să nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie”, a povestit Iulia Garbacea pe Facebook.

Jurnalista Iulia Garbacea a prezentat și înregistrarea video cu incidentul de la Congresul Partidului Național Liberal.

„Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă că Robert Sighiartău, secretar general la PNL și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum a făcut și ministrul de interne, Lucian Bode, și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc”, a scris Iulia Garbacea.

La comentarii, Iulia Garbacea a scris: „Înțeleg ca domnul este Horia Scarlat, fost consilier general din primarie”. 

Captura video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă