Jurnalistă agresată la Congresul PNL pentru că filma un incident: "M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ" VIDEO

1 lună in urmă 23

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 08:12

235 citiri

 "M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ" VIDEO

O reprezentanta a presei prezentă sâmbătă, 25 septembrie, la Congresul PNL desfășurat în Complexul Romexpo a relatat pe Facebook cum a fost agresată de un membru al partidului.

Iulia Gârbacea, jurnalistă la Pro TV, prezintă o filmare în care un membru PNL o bruschează și o forțează să renunțe la filmarea pe care o făcea în zona cabinelor de vot.

"Este un domn din echipa câștigătoare deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea sa nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie", explică jurnalistă.

În filmare se poate observa cum membrul PNL îi spune pe un ton agresiv "Nu aveți voie să filmați aici!", deși tânara s-a identificat drept jurnalistă.

"M-a surprins că Robert Sighiartău, secretar general la PNL și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum au făcut și ministrul de interne, Lucian Bode, și europarlamentarul Dan Motreanu", se mai arată în postarea de pe Facebook.

Comentatorii care au vizionat filmarea spun că penelistul agresor ar fi Horia Scarlat, fost consilier general la Primăria București și fost director general adjunct la Poliția Locală București.

Alți comentatori o sfătuiesc să depună plângere penală: "Faptul că v-a luat telefonul fără acordul dumneavoastră este furt! Iar furtul săvârșit prin întrebuințarea de violențe sau amenințări, precum și furtul urmat de întrebuințarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracțiunii ori pentru ca făptuitorul să-și asigure scăparea, se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. Iar cei menționați pot fi martori".

Citeste si:

 Klaus Iohannis"

Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....

 "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"

Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...

Sursa: Ziare.com

Digi24.ro

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă