Jurnalist din SUA, concediat după ce a făcut o remarcă despre atractivitatea fizică a Serenei Williams! Ce a putut spune în direct

3 săptămâni in urmă 2

Rob Lederman, un jurnalist al postului de radio Buffalo din New York, a comis-o în direct! Acesta a făcut o afirmație scandaloasă la adresa Serenei Williams, din cauza căreia și-a pierdut job-ul.

Jurnalistul american a deschis un subiect controversat în emisiunea „Morning Bull on 97 Rock Buffalo”, discutând despre femeile celebre pe care el le consideră atrăgătoare.

Rob Lederman a făcut însă o remarcă nefericită la adresa marii campioane Serena Williams, catalogată drept rasistă de unii ascultători! Pe cale de consecință, conducerea postului a hotărât să îl dea afară pe Rob.

Jurnalist din SUA, dat afară după ce a făcut o remarcă despre atractivitatea fizică a Serenei Williams

Eu îmi prăjesc pâinea în comparație cu atractivitatea femeilor, așa cum le văd eu. Nu o să merg niciodată la nivelul Serenei Williams. Dar e foarte bun nivelul lui Halle Berry”, a spus Rob Lederman în direct.

Acesta vorbea cu Marcel Louis-Jacques, de la ESPN, cei doi ajungând la o comparație cu pâinea prăjită de la micul dejun. Rob Lederman era gazda emisiunii postului Buffalo FM.

Ilie Năstase a fost pedepsit și el după ce a făcut comentarii considerate rasiste la adresa Serenei Williams

Și Ilie Năstase a fost implicat într-un scandal de rasism în urmă cu câțiva ani, după ce a făcut comentarii la adresa Serenei Williams. Nasty” și-a dat în petec înaintea barajului de menținere în Grupa Mondială II din Fed Cup 2017, fapt pentru care ITF a deschis o anchetă la Mamaia, suspendându-l pe fostul lider ATP! Jurnaliștii de la Daily Mail au susținut atunci că Năstase a făcut un comentariu rasist despre copilul nenăscut al Serenei Williams.

În timpul conferinței de presă la care au participat și jucătoarele echipei noastre, Ilie Năstase a spus: „Să vedem ce culoare va avea copilul… Ciocolată cu lapte?”. Vorbele rostite de Năstase în română s-au suprapus cu declarațiile Simonei Halep, care oferea un răspuns în engleză în acel moment, iar remarca lui Ilie a putut fi auzită de jurnaliștii prezenți în sală.

The post Jurnalist din SUA, concediat după ce a făcut o remarcă despre atractivitatea fizică a Serenei Williams! Ce a putut spune în direct appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă