Jurgen Klopp știe unde au greșit "cormoranii" în Real Madrid - Liverpool 3-1. Analiza neamțului

4 săptămâni in urmă 18

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Jurgen Klopp spune că elevii săi au cedat mult prea ușor posesia la Madrid: "Dacă vrei să ajungi în semifinale, trebuie să-ți câștigi acest drept pe teren. Singurul lucru bun, pe lângă golul marcat, este că mai avem un meci de jucat.

Pur și simplu n-am jucat destul de bine, Real Madrid ne-a pus multe probleme. Nu putem să ne apărăm contra unei echipe precum Real Madrid dacă le punem mingea pe tavă în anumite momente. Am pierdut prea ușor mingea în anumite momente, de multe ori fiind vorba de pase simple. Trebuie să jucăm mai bine în retur", a spus Klopp, citat de BBC.

Real Madrid - Liverpool 3-1. Vinicius a fost ”eroul” spaniolilor, care au prima șansă la calificare

Real Madrid a început în forță partida și a avut o șansă mare de a deschide scorul încă din minutul 12, când Vinicius a reluat, însă, modest, dintr-o poziție excelentă. Mijlocașul de bandă brazilian a reușit, totuși, să găsească ținta un sfert de oră mai târziu, când l-a învins pe Alisson cu o execuție plasată din interiorul careului, unde fusese găsit de o pasă perfect a lui Toni Kroos.

Doar nouă minute mai târziu, în minutul 36, Real Madrid a mai dat o lovitură, de data aceasta prin Marco Asensio, care a stabilit scorul de la pauză.

După o primă repriză în care a fost ”liniștită”, Liverpool a ieșit mai montată de la cabine și a reușit să reducă din diferență în minutul 51, când Mohamed Salah a marcat un gol validat după consultarea VAR.

După încasarea golului, Real Madrid a revenit în controlul jocului și a avut o șansă de a face 3-1 în minutul 61, însă șutul lui Toni Kroos a trecut pe lângă poartă. Două minute mai târziu, Liverpool a trecut pe lângă reușita de 2-2, însă apărarea Realului a reacționat bine la o încercare a lui Sadio Mane.

În minutul 65, Vinicius a ieșit din nou la rampă și a punctat pentru 3-1, cu o execuție din simplă, din interiorul careului, unde fusese găsit de o pasă a lui Luka Modric.

VIDEO Rezumatul meciului Real Madrid - Liverpool 3-1

Etichete: jurgen klopp , meciuri champions league , vinicius , real madrid - liverpool , sferturile de finala champions league
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă