Jurgen Klopp, devastat total după moartea mamei sale în vârstă de 81 de ani: „Ea a însemnat totul pentru mine”. Nu a putut merge la înmormântarea ei din cauza restricțiilor anti-COVID

2 luni in urmă 1

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că nu a putut participa la funeraliile mamei sale din cauza restricțiilor de călătorie impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

El nu a trecut peste faptul că nu a putut să își ia adio de la cea care i-a dat viață.

Jurgen Klopp, devastat total după moartea mamei sale! „A fost cea mai bună mamă din lume”

Mama lui Jurgen Klopp, Elisabeth, a decedat pe 19 ianuarie, la vârsta de 81 de ani. Managerul cormoranilor a vorbit miercuri despre suferința prin care a trecut, după ce a fost obligat să lipsească de la înmormântarea mamei lui și a dat vina pe restricțiile de călătorie impuse de pandemia de COVID-19.

El a ținut să ofere un tribut celei care a fost mama sa, Elisabeth, și le-a mărturisit fanilor: „Ea a însemnat totul pentru mine”.

Germania a interzis accesul cetățenilor veniți din Marea Britanie pe teritoriul său din cauza noii tulpini de COVID, deși sunt permise excepții pentru persoanele care au suferit „un deces al unui apropiat din familie”.

Persoanele care călătoresc în Germania trebuie să prezinte un test COVID negativ și să se autoizoleze pentru 10 zile la sosire, deși această perioadă poate fi redusă la 5 zile în unele zone.

Pasagerii care se întorc din Germania în Marea Britanie trebuie să facă același lucru la sosirea în Regat.

Într-un interviu pentru cotidianul Schwarzwalder Bote, managerul de 53 de ani a declarat: „Ea a însemnat totul pentru mine. A fost cea mai bună mamă din lume. Știu că ea este acum într-un loc mai bun. Imediat ce circumstanțele o vor permite, vom organiza o comemorare minunată, care să fie pe măsura ei”.

Klopp, 53 de ani, este cel mai mic dintre cei 3 copii ai cuplului Elisabeth Reich-Norbert Klopp. Managerul lui Liverpool mai are două surori, Stephanie, de 61 de ani, și Isolde, de 59 de ani.

Tatăl tehnicianului german, Norbert Klopp, a decedat în anul 2000, la vârsta de 66 de ani, cu doar câteva luni înainte ca Jurgen Klopp să fie numit la primul său job ca manager al celor de la Mainz.

The post Jurgen Klopp, devastat total după moartea mamei sale în vârstă de 81 de ani: „Ea a însemnat totul pentru mine”. Nu a putut merge la înmormântarea ei din cauza restricțiilor anti-COVID appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă