Jurgen Klopp a anunțat ce va face după ce va pleca de la Liverpool. ”Este un acord pe care-l am!”

1 lună in urmă 2

Liga 1: Astra - FC Botoșani, joi, 17:00, Digi Sport 1

UEL: AC Milan - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

Tehnicianul german, care a nominalizat și cel mai bun fotbalist pe care l-a antrenat, pare că a ajuns la o saturație și are nevoie de o pauză ceva mai lungă. În plus, Klopp le-a promis deja celor din familie că va sta un an pe ”tușă”.

Jurgen Klopp a anunțat ce va face după ce va pleca de la Liverpool. ”Am un acord cu familia mea!”

"Anul sabatic se va întâmplă în mod clar, fără dubiu. Dacă nu mai câștigăm meciuri în Premier League și gândirea patronilor se schimbă, îmi iau un an liber. Nu exisă dubii.

Ăsta este un acord pe care îl am cu familia mea, și probabil va fi și cu medicul meu. Un lucru este clar: când termin la Liverpool, îmi voi lua un an liber”, a spus Klopp.

După ce s-a calificat cu Liverpool în sferturile de finală ale UEFA Champions League, Klopp s-a destăinuit celui mai prodigios cotidian din Germania. Antrenorul spune că nu va fi tentat de nicio ofertă, indiferent de valoare și de niciun brand, indiferent de renume.

”Nu trebuie să mă sune nimeni, nici măcar după patru luni, nici după șase. Nu mă interesează cine mă sună: va fi o pauză de un an!", a mai spus Klopp, pentru Bild.

Etichete: liverpool , jurgen klopp , jurgen klopp liverpool , jurgen klopp oferte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă