Jurgen Klopp a abandonat lupta după o nouă remiză dramatică a lui Liverpool: „Nu merităm să jucăm în Champions League”

1 săptămână in urmă 18

Liverpool ar putea rata Liga Campionilor, iar Jurgen Klopp a avut un discurs dur la finalul partidei cu Newcastle, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

După un nou pas greșit făcut pe Anfield, tehnicianul care a scris istorie cu Liverpool crede că echipa sa nu merită să ajungă iar printre cele mai bune formații din Europa, într-un sezon în care și Borussia Dortmund, fosta echipă a lui Klopp, riscă să nu ajungă la „masa bogaților”.

Jurgen Klopp, care a subliniat că este împotriva Superligii, are parte de un sezon sub așteptări, după ce Liverpool a ratat și calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. În urmă cu fix opt ani, cu Klopp pe bancă, Dortmund, cu Robert Lewandowski în mare formă, „o demola” pe Real Madrid în semifinalele UCL: 4-1.

On this day, 8 years ago, Robert Lewandowski scored four goals as Jürgen Klopp's Borussia Dortmund demolished Real Madrid 4-1 in the Champions League.

What a game! 💥😍 pic.twitter.com/jUNE14aeZr

— Football Tweet (@Football__Tweet) April 24, 2021

Jurgen Klopp, după Liverpool – Newcastle 1-1: „Nu merităm să jucăm în Champions League”

„Împotriva ultimelor șase clasate, am obținut doar cinci puncte pe Anfield ceea ce nu este deloc în regulă, cu tot respectul. În mod normal este ok să mai și ratezi, se întâmplă la toate echipe mai mari, dar în situația noastră este prea mult și nu pot accepta asta, ca să fiu sincer.

Nu cred că e posibil să-ți creezi mai multe ocazii decât noi azi și să nu câștigi. Nu mai avem nimic de pierdut acum. Urmează să jucăm în deplasare la Manchester United, așa că pare puțin probabil să mai obținem un loc de Champions League”, a fost declarația lui Klopp, care pare că a abandonat deja lupta pentru locul 4, ultimul care duce în cea mai importantă competiție europeană.

„După ce am vazut astăzi, nu merităm să jucăm în Champions League”, a fost concluzia germanului, care a adus titlul pe Anfield, după o pauză de 30 de ani.

Klopp: "From what I saw today, we don't deserve to be in the Champions League. Either we learn, or we don't play Champions League." #awlfc [bt]

— Anfield Watch (@AnfieldWatch) April 24, 2021

După 33 de etape, Liverpool este doar pe locul 6, iar Chelsea se poate distanța la patru puncte, dacă va câștiga pe terenul rivalei din Londra, West Ham.

The post Jurgen Klopp a abandonat lupta după o nouă remiză dramatică a lui Liverpool: „Nu merităm să jucăm în Champions League” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă