Judetul Timis, singurul ramas in zona rosie a incidentei de COVID-19. Peste patru cazuri la mia de locuitori

1 lună in urmă 1

Alte 3.337 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate miercuri, 24 februarie, pe teritoriul Romaniei pentru intervalul ultimelor 24 de ore.

Pana astazi, 24 februarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 788.048 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

731.049 de pacienti au fost declarati vindecati.

Din perspectiva incidentei, judetul Timis este singurul ramas in zona rosie, cu 4,18 cazuri la mia de locuitori.

In ceea ce priveste judetul Maramures, incidenta este de 2,98 de cazuri la mia de locuitori, in timp ce in Bucuresti incidenta este de 2,34 de cazuri la mia de locuitori.

In Ilfov, incidenta a ajuns la 2,47 cazuri la mia de locuitori.

Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă