Judetul Timis, singurul din zona rosie a imbolnavirilor cu COVID-19. Rata de incidenta de peste 2 la mie in Bucuresti

4 săptămâni in urmă 16

Aproape 3.000 de cazuri noi de imbolnavire cu COVID-19 au fost depistate in ultimele 24 de ore, conform autoritatilor. In total, in Romania au fost 721.512 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei.

In ceea ce priveste incidenta, singurul judet in care incidenta infectarilor depaseste pragul de trei imbolnaviri la mia de locuitori ramane judetul Timis.

Aici, incidenta este de 3,31 de imbolnaviri la mia de locuitori.

Un numar ridicat de cazuri a fost depistat si in municipiul Bucuresti, unde au fost 488 de pacienti confirmati cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, cu o incidenta de 2,04 de imbolnaviri la mia de locuitori.

De asemenea, incidenta de peste 2 la mia de locuitori se mai intalneste in judetul Cluj, in judetul Brasov si in judetul Maramures.

Citeste si:

Ce s-a intamplat marti seara in dosarul Elenei Udrea si al Ioanei Basescu. Cronica unui proces maraton: "Dispret fata de lege"EXCLUSIV Cum s-a reimbolnavit miliardarul Ioan Niculae de COVID - 19Val de comentarii acide dupa ce poza unui soldat roman care tine AK-ul gresit a devenit viralaFOTO Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face furori pe plajele din MaldiveCase la 1 euro in Italia si bonus 25.000 euro pentru renovare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă