Judeţul Ilfov este singurul judeţ care mai înregistrează o rată de infectare de peste 10 la mie

3 săptămâni in urmă 15


Toate judeţele sunt în scenariul roşu, cu excepţia judeţului Suceava, care raportează o incidenţă sub trei cazuri la mie. La polul opus, judeţul Ilfov, cu o incidenţă de 10,19 cazuri la mie, se menţine pe primul loc în rândul judeţelor cu cea mai mare rată de infectare.


Autorităţile au confirmat aproape 6.300 de cazuri noi de COVID, dintre care 848 raportate în Capitală, potrivit bilanţului COVID de miercuri, 10 noiembrie. Cele mai multe cazuri de COVID sunt în Bucureşti, unde numărul a crescut uşor faţă de ziua precedentă.


După Bucureşti, cele mai multe cazuri de COVID din ultimele 24 de ore au fost înregistrate în județele Braşov (452), Cluj (414), Sibiu (391) şi Ilfov (356). Cele mai puţine cazuri de COVID sunt în Mehedinţi (37) şi Giurgiu (49).


În ceea ce privește incidența cazurilor, cea mai mare rată este în continuare cea din județul Ilfov, 10,19 la mie, în scădere uşoară faţă de ziua precedentă. Este singurul judeţ care mai înregistrează o rată a incidenţei din două cifre. Pe locul următor este judeţul Bihor, cu 9,69 cazuri la mie, iar Capitala, cu 8,35 la mie se clasează pe locul trei.Toate judeţele, cu excepţia judeţului Suceava, înregistrează o incidenţă de peste 3 cazuri de infectare la mia de locuitori şi se află în scenariul roşu. Suceava este primul judeţ care a ieşit din scenariul roşu, iar rata de infectare este de 2,54 la mia de locuitori.


277 de municipii şi oraşe, se află în acest moment în scenariul roşu, după ce rata de infectare a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, conform datelor Grupului de Comunicare Strategică.Situația infectărilor cu coronavirus pe județe, astăzi, 10 noiembrie:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă